Контакт

Контакт информации

Булевар “Партизански одреди” бр. 22
Скопје, Република Северна Македонија

Тел: ++389 (02) 3162-544

Факс: ++389 (02) 3127-016

Работно време: понеделник до петок од 08-20 часот сабота од 07-15 часот

Прати ни порака